Πολυμέσα
TECHNOMART

Επαγγελματική Κατάρτιση

Η Tehnomart διοργανώνει και παρέχει σεμινάρια και συνέδρια στην Κύπρο καθώς και στο εξωτερικό, καλύπτοντας όλων των ειδών τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών και των οργανισμών με τους οποίους η εταιρεία συνεργάζεται.

Προσφέρει Σεμινάρια δημιουργημένα με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά να συμπίπτουν με τις συγκεκριμένες ανάγκες των υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών πελατών μας εντός των προδιαγραφών της δικής τους εταιρείας.

Προσφέρει, επίσης, σεμινάρια τα οποία δέχονται απεσταλμένους (συμμετέχοντες) από οποιαδήποτε οργάνωση στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δώσουν πλήρης έμφαση στο Σεμινάριο σε ένα ευχάριστο, φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον. Μακρυά από το άγχος της καθημερινής εργασίας. Επίσης μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις και να αποκομίσουν γνώσεις από συναδέλφους άλλων επαγελματικών τομέων. Η ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων καθώς και κουλτούρας μπορεί να παρέχει πολύτιμες γνώσεις που αφορούν τις άλλες χώρες.

Βίντεο

ERASMUS-LAWPRET (Local Authorities Waste PREvention Training)
Εκμάθηση παραδοσιακών χορών της Ιρλανδίας σε τουρίστες
Αναμνηστικά δώρα από τους συμμετέχοντες προς τον Δρ.Patrick Enright

Ιρλανδία - Ξενάγηση σε χώρους του πανεπιστημίου παρουσιάζοντας τι σημαίνει αγροτουρισμός
Ιρλανδία - Eίσοδος στο πανεπιστήμιο του UCC
Καλωσόρισμα απο το γενικό διευθυντή του Host Organisation του UCC και από το Δρ.Patrick Enright

Φωτογραφίες

Leonardo da Vinci - Ιρλανδία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λεμεσό, στην οδό Ρήγα Φεραίου 47 στον 1ο όροφο.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι το 25 346 661.
Η Technomart είναι η παλαιότερη και σημαντικότερη εταιρεία πληροφορικής στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς λειτουργεί από το 1989.
Πωλήσεις - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχν. Υποστήριξη - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προσωπικά Δεδομένα – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook linkedin

Επικοινωνία
Ρήγα Φεραίου 47
Κτίριο Σ. Σωκράτους, Διαμέρ. 101
Τ.Θ. 51024, 3500 Λεμεσός, Κύπρος
Ώρες ΛειτουργίαςΔευ - Παρ 08:00 - 16:00