Υπηρεσίες
TECHNOMART

Οι Υπηρεσίες μας

Η Technomart είναι η παλαιότερη και σημαντικότερη εταιρεία πληροφορικής στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς λειτουργεί από το 1989.

Η TECHNOMART Engineering & Project Consultants Ltd αναπτύσσει Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης και Διαχείρισης Δεδομένων και προτείνει λύσεις για την πρακτική εφαρμογή τους στις Διοικητικές και Οικονομικές υπηρεσίες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΤΑ).

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν πλήρως τους Οργανισμούς σε επίπεδο τεχνολογίας και θεσμικού πλαισίου, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Ανάπτυξη Λογισμικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση


Οι Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού της Technomart παρέχονται σε πελάτες που έχουν ανάγκη ειδικών λειτουργιών ή λογισμικών (Custom applications) που δεν παρέχονται στην τυποποιημένη λειτουργικότητα. Η ανάπτυξη του λογισμικού γίνεται με τεχνολογίες που αποτελούν state-of-the-art και είναι συναφείς και συμβατές με αυτές των προϊόντων της Technomart. Τα έργα υλοποιούνται βάσει προδιαγραφών που συμφωνούνται κατά τις φάσεις της Πώλησης αλλά και της Αρχικής Ανάλυσης και ακολουθούν το μοντέλο της Επαυξηντικής Ανάπτυξης (Incremental Development) με στόχο τον περιορισμό αποκλίσεων του λογισμικού από τις απαιτήσεις των χρηστών.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (Πληροφορικής, Αναδιοργάνωση)


Μελέτες Πληροφορικής, Μελέτες Αναδιοργάνωση Δήμων & Κοινοτήτων - Κατάρτιση Προσωπικού, Geographic Information systems (GIS), Μηχανογράφηση Συστήματος, Αδειών Οικοδομής και διαχωρισμού οικοπέδων.

Αξιοποιήστε την εμπειρία των Συμβούλων μας και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες και να αριστοποιήσετε τις διαδικασίες σας. Η Technomart παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε σχέση με την Ετοιμασία προδιαγραφών και αξιολόγηση, με μελέτες αναδιοργάνωσης, και με ετοιμασία διαδικασιών και πρόσληψη προσωπικού.

Οικονομικές και Διοικητικές Εφαρμογές


Πλήρης βοήθεια (κάθε μήνα ή 3 μήνες)  για την ετοιμασία του κλεισίματος των λογιστικών σας βιβλίων.

Στην υπηρεσία αυτή, το προσωπικό μας σας θα καταχωρεί τα λογιστικά στοιχεία σας στο λογιστικό πρόγραμμα. Έπειτα, η εταιρεία θα προβαίνει κάθε μήνα/τρίμηνο στις ακόλουθες εργασίες:

 • Συμφιλίωση των εισπράξεων και των σχετικών μητρώων
 • Έκδοση καταστάσεων με τις εισπράξεις και συμφιλιώσεις
 • Έλεγχος των ενταλμάτων πληρωμών
 • Συμψήφιση τραπεζών και δανείων
 • Συμψήφιση ταμείου
 • ΦΠΑ
 • Έλεγχος Ταμειακών υπόλοιπων (analysis book)
 • Έκδοση των κατάλληλων καταστάσεων που ζητούνται για έλεγχο από την ελεγκτική υπηρεσία.
 • Προετοιμασία προϋπολογισμού
 • Υλοποίηση προϋπολογισμού
 • Ετήσια Έκθεση

Επαγγελματική Κατάρτιση


Η Tehnomart διοργανώνει και παρέχει σεμινάρια και συνέδρια στην Κύπρο καθώς και στο εξωτερικό, καλύπτοντας όλων των ειδών τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών και των οργανισμών με τους οποίους η εταιρεία συνεργάζεται.

Προσφέρει Σεμινάρια δημιουργημένα με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά να συμπίπτουν με τις συγκεκριμένες ανάγκες των υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών πελατών μας εντός των προδιαγραφών της δικής τους εταιρείας.

Προσφέρει, επίσης, σεμινάρια τα οποία δέχονται απεσταλμένους (συμμετέχοντες) από οποιαδήποτε οργάνωση στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δώσουν πλήρης έμφαση στο Σεμινάριο σε ένα ευχάριστο, φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον. Μακρυά από το άγχος της καθημερινής εργασίας. Επίσης μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις και να αποκομίσουν γνώσεις από συναδέλφους άλλων επαγελματικών τομέων. Η ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων καθώς και κουλτούρας μπορεί να παρέχει πολύτιμες γνώσεις που αφορούν τις άλλες χώρες.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων


Η Technomart Ltd αναλαμβάνει την φιλοξενία των ιστοσελίδων των πελατών της αντιμετωπίζοντας άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε αυτές και διασφαλίζοντας συνάμα τη συνεχή λειτουργία τους. Υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες υλοποίησης και φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η Technomart Ltd προσφέρει ένα πλήρες πακέτο δημιουργίας, σχεδίασης και φιλοξενίας ιστοσελίδων, το οποίο προσφέρει τα παρακάτω:

 • Web Sιte Development (Δημιουργία Ιστοσελίδων)
 • Web Site Design (Σχεδίαση Ιστοσελίδων)
 • Web Site Hosting (Φιλοξενία Ιστοσελίδων)
 • E-mail Accounts (Λογαριασμοί Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου)
 • Προώθηση ιστοσελίδων με τεχνικές SEO

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες (E-services) επιτρέπουν στον δημότη να επικοινωνεί μέσω διαδικτύου με τον Δήμο και να προβαίνει σε ενέργειες όπως την ηλεκτρονική υποβολή/ παρακολούθηση παραπόνου, την αναζήτηση της κατάστασης λογαριασμού και την υποβολή αιτημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λεμεσό, στην οδό Ρήγα Φεραίου 47 στον 1ο όροφο.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι το 25 346 661.
Η Technomart είναι η παλαιότερη και σημαντικότερη εταιρεία πληροφορικής στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς λειτουργεί από το 1989.
Πωλήσεις - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχν. Υποστήριξη - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προσωπικά Δεδομένα – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook linkedin

Επικοινωνία
Ρήγα Φεραίου 47
Κτίριο Σ. Σωκράτους, Διαμέρ. 101
Τ.Θ. 51024, 3500 Λεμεσός, Κύπρος
Ώρες ΛειτουργίαςΔευ - Παρ 08:00 - 16:00