Νέα
TECHNOMART

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

15-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η ανάγκη υιοθέτησης από τις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΤΑ) πρακτικών και εργαλείων ορθής διακυβέρνησης και σύγχρονου management, αποτελεί αναγκαιότητα και ταυτόχρονα προτεραιότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ στην Κύπρο γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική ανάγκη εν όψει της Αυτοδιοίκητής Μεταρρύθμισης

Είναι  πολύ σημαντικό και εποικοδομητικό  το σεμινάριο και κρίνεται αναγκαία η συμμετοχή σας  .

Μετά το ιδρυματικό, ο εισηγητής / εμπειρογνώμονας  θα επισκεφθεί τα γραφεία σας.  Κατά την επίσκεψη θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε για όλο το φάσμα σε σχέση με το σεμινάριο.

Σας επισυνάπτουμε το διαφημιστικό & δήλωση συμμετοχής για το πιο πάνω σεμινάριο ζωτικής σημασίας που θα διεξαχθεί στο Ajax Hotel στην Λεμεσό όπως και το έντυπο συγκατάθεσης για τα προσωπικά δεδομένα.

 

Διαφημιστικό & Δήλωση Συμμετοχής

Έντυπο Συγκατάθεσης

 

aprovedbyanadbaner

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λεμεσό, στην οδό Ρήγα Φεραίου 47 στον 1ο όροφο.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι το 25 346 661.
Η Technomart είναι η παλαιότερη και σημαντικότερη εταιρεία πληροφορικής στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς λειτουργεί από το 1989.
Πωλήσεις - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχν. Υποστήριξη - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προσωπικά Δεδομένα – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook linkedin

Επικοινωνία
Ρήγα Φεραίου 47
Κτίριο Σ. Σωκράτους, Διαμέρ. 101
Τ.Θ. 51024, 3500 Λεμεσός, Κύπρος
Ώρες ΛειτουργίαςΔευ - Παρ 08:00 - 16:00