Νέα
TECHNOMART

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας μιλάει για την εφαρμογή e-Parapona της Technomart

Σημαντικές καινοτομίες προωθεί ο Δήμος της Αγίας Νάπας για εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και των επισκεπτών του μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Ειδική εφαρμογή εγκαινίασε πρόσφατα ο Δήμος της Αγίας Νάπας, μέσω της οποίας τόσο οι Δημότες όσο και οι τουρίστες θα μπορούν να ανεβάζουν διαδικτυακά τις φωτογραφίες τους με στόχο την καταγραφή και επίλυση προβλημάτων τα οποία καθημερινά παρατηρούνται στην πόλη. Σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma χθες Κυριακή (2 Ιουλίου 2017).

Όπως εξηγεί ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, ο κάθε δημότης θα έχει πλέον το δικαίωμα να καταγράφει τις βλάβες, τις κακοτεχνίες ή ακόμα και τις παρανομίες που παρατηρεί στην πόλη του, με στόχο την άμεση αλλά και αποτελεσματική ανταπόκριση από τη δημοτική υπηρεσία, καθιστώντας τον τον πρώτο Δήμο ο οποίος εφαρμόζει δημόσια υπηρεσία καταγραφής παραπόνων.

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο, τα παράπονα θα δημοσιεύονται σε ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα την οποία θα χειρίζεται λειτουργός του Δήμου με σκοπό την άμεση επίλυση των παραπόνων αλλά και με τη δυνατότητα ενημέρωσης της διαδικασίας από τον δημότη.

Όπως είπε, αφενός παρέχεται ένα εξαιρετικό εργαλείο προς τον Δήμο για αμεσότερη καταγραφή παραπόνων, αφετέρου παρέχεται η δυνατότητα συλλογικής προσπάθειας για βελτίωση της πόλης της Αγίας Νάπας. Όπως εξήγησε, ένα ακαθάριστο οικόπεδο ή μια καμένη λάμπα θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους λειτουργούς του Δήμου, όμως ο Δημότης ο οποίος έχει άμεση και καθημερινή επαφή με τις διάφορες ζημιές ή κακοτεχνίες θα μπορεί να ενημερώνει τον Δήμο και να ελέγχει και κατά πόσο το αίτημά του έχει ικανοποιηθεί.

Η υπηρεσία αυτή, ανέφερε ο κ. Καρούσος, θα επεκταθεί και σε άλλες υπηρεσίες, όπως έλεγχος έκδοσης αδειών, απάντηση ενστάσεων κλπ.

Video

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λεμεσό, στην οδό Ρήγα Φεραίου 47 στον 1ο όροφο.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι το 25 346 661.
Η Technomart είναι η παλαιότερη και σημαντικότερη εταιρεία πληροφορικής στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς λειτουργεί από το 1989.
Πωλήσεις - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχν. Υποστήριξη - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προσωπικά Δεδομένα – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook linkedin

Επικοινωνία
Ρήγα Φεραίου 47
Κτίριο Σ. Σωκράτους, Διαμέρ. 101
Τ.Θ. 51024, 3500 Λεμεσός, Κύπρος
Ώρες ΛειτουργίαςΔευ - Παρ 08:00 - 16:00