Νέα
TECHNOMART

Η υποστήριξη για τα Windows XP έχει λήξει!

Η Technomart έχει σταματήσει να υποστήριξη τα Windows XP. Επιπρόσθετα οι νέες εκδόσεις του  συστήματος eΚάτοικος δε είναι συμβατές και δεν λειτουργούν στα  Windows XP.     

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows XP έφτασε η ώρα να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας Windows 10 ή Windows 7.

Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, δεν θα δημοσιεύει πλέον ενημερώσεις κώδικα για τα Windows XP. Οι υπολογιστές που χρησιμοποιούν αυτό το λειτουργικό σύστημα ενδέχεται να γίνουν στόχος διαδικτυακών εγκληματιών, ιδιαίτερα εάν ανακαλυφθούν νέες ευπάθειες. Ανάλογα με τη φύση των σχετικών απειλών, τα Windows XP ενδέχεται να γίνουν ευάλωτα σε ιούς και κινδύνους από τους οποίους δεν προσβάλλονται οι πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows. Για αυτόν το λόγο, εάν επί του παρόντος χρησιμοποιείτε Windows XP, συνιστούμε θερμά να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας σε μια υποστηριζόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος το συντομότερο δυνατό. (https://support.microsoft.com/en-us/help/14223/windows-xp-end-of-support)

Αν ο υπολογιστής που έχετε δεν μπορεί να εκτελέσει τα Windows 10, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε την πιθανότητα αγοράς νέου υπολογιστή!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λεμεσό, στην οδό Ρήγα Φεραίου 47 στον 1ο όροφο.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι το 25 346 661.
Η Technomart είναι η παλαιότερη και σημαντικότερη εταιρεία πληροφορικής στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς λειτουργεί από το 1989.
Πωλήσεις - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τεχν. Υποστήριξη - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προσωπικά Δεδομένα – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook linkedin

Επικοινωνία
Ρήγα Φεραίου 47
Κτίριο Σ. Σωκράτους, Διαμέρ. 101
Τ.Θ. 51024, 3500 Λεμεσός, Κύπρος
Ώρες ΛειτουργίαςΔευ - Παρ 08:00 - 16:00